Op (verjaardags)feestjes thuis neem ik een kleine groep van 8-12 kinderen mee op een avontuur in de wereld van speelgoedfotografie. Het feest begint met een leuke introductie waarin ik de magie van het fotograferen van speelgoed onthul. De kinderen kiezen vervolgens hun favoriete speelgoedfiguurtje uit, zoals een LEGO minifiguur, en gebruiken hun fantasie om een eigen verhaal te bedenken.
Met een scala aan achtergronden en een rijke verzameling materialen, creëren ze hun eigen miniatuurwerelden. Ik leer ze hoe ze hun speelgoed dynamisch in de scène kunnen plaatsen met behulp van ijzerdraad, statieven en plakband, om zo de perfecte foto-opstelling te maken.
Als kers op de taart voegen we sfeervolle belichting toe die de scène tot leven wekt. We richten samen de camera en leggen het speciale moment vast. Deze foto, een blijvende herinnering aan hun creatieve prestatie, stuur ik later naar hen toe. Op deze manier beleven de kinderen niet alleen het plezier van het maken, maar ook de trots van het delen van hun eigen kunstwerk. 📸✨
-- Prijs op aanvraag --

lees ook :

Back to Top