Als kamerheld breng ik de verbeeldingswereld van jouw kind tot leven. Met hun eigen speelgoed, of het nu knuffels, autootjes of actiefiguren zijn, creëer ik een unieke poster of foto die perfect past in hun kamer. Het enige wat ik nodig heb, is het favoriete speelgoed van je kind, dat ik voor een paar weken onder mijn hoede neem. Ik zorg voor een veilige verzending heen en terug, en om het avontuur compleet te maken, verzin ik een verhaal waarin het speelgoed op vakantie gaat.
Als speelgoedfotograaf regel ik de fotoshoot zelf, of het nu bij mij thuis is of op een speciale locatie. We bespreken samen de voorwaarden, zoals het vermijden van water of zand, om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.
Na de sessie ontvang je een hoogwaardige afbeelding, of misschien zelfs een reeks afbeeldingen, die het fantasierijke avontuur van het speelgoed vastlegt. En als je wilt, kan ik ook zorgen voor professionele afdrukken op verschillende media, zoals een poster. Hieronder vind je een prachtig voorbeeld van wat je kunt verwachten! 📸✨

--prijs op aanvraag--

lees ook :

Back to Top