In mijn workshops op scholen neem ik kleine groepen van 8-12 kinderen mee op een ontdekkingsreis door de wereld van speelgoedfotografie. We beginnen met een interactieve introductie waarin ik de basisprincipes van het vak uitleg. Vervolgens krijgen de kinderen de kans om hun eigen speelgoedfiguurtje, zoals een LEGO minifiguur, te kiezen en hun verbeelding te gebruiken om een uniek verhaal te creëren.
Met een verscheidenheid aan achtergronden en een uitgebreid assortiment aan materialen, bouwen ze hun eigen miniatuurwereld. Ze leren hoe ze hun speelgoed op een dynamische wijze in de scène kunnen plaatsen, gebruikmakend van ijzerdraad, statieven en plakband om de perfecte compositie te creëren.
Als finishing touch voegen we belichting toe om de sfeer te versterken en de scène tot leven te brengen. Samen richten we de camera en leggen we het moment vast. Deze foto, een tastbare herinnering aan hun creativiteit, stuur ik later naar hen op. Zo ervaren ze niet alleen het plezier van het maken, maar ook de vreugde van het delen van hun kunstwerk. 📸✨

-- Prijs op aanvraag --

lees ook :

Back to Top