Als kamerheld neem ik je mee in de wereld van speelgoedfotografie. Op evenementen creëer ik een stand die meer is dan alleen een tentoonstelling; het is een interactieve beleving. Ik organiseer live workshops en demo’s, waar ik de geheimen van mijn vak deel en deelnemers hun eigen verhalen laten vastleggen met enkel hun smartphone.
Met speciale effectenmachines breng ik de magie van de filmindustrie naar mijn stand. Deelnemers kunnen getuige zijn van hoe water, rook en zelfs gekleurd poeder worden ingezet om dynamische scènes te creëren. En het mooiste is dat ze niet alleen de actie zien, maar ook een print-out foto van hun eigen creatie mee naar huis kunnen nemen.
Maar ik ga nog een stap verder. Ik bouw een volledige mini-wereld, een voorgebouwd diorama waarin kinderen en volwassenen talloze scènes kunnen opzetten en met hun eigen smartphone kunnen fotograferen. Dit diorama is een speeltuin voor de verbeelding, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt en waar iedereen regisseur kan zijn van zijn eigen speelgoedverhaal.
Ik geloof in de kracht van verbeelding en de vreugde van het creëren. Mijn stand op een evenement is een uitnodiging om te ontdekken, te leren en vooral, om plezier te hebben met fotografie. Kom langs en laat je inspireren door de wondere wereld van kamerheld.
📸✨ – Prijs op aanvraag –

lees ook :

Back to Top